Advies

Het schilderen van uw woning of het behangen van de wanden is een kostbare zaak. Logisch dat u goed nadenkt over de kleur, het patroon en de materialen. A. Boon Schildersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft u advies omtrent de kleurkeuze, de materiaalkeuze, de verfkeuze en nog veel meer!

Kleuradvies

U wilt uw woning laten schilderen, maar welke kleur kiest u? Wij helpen u om de juiste keuze te maken. Allereerst bieden wij overzicht in het aantal kleuren dat u kunt kiezen. Zo vindt u altijd de kleur die aansluit op uw wensen.

Tijdens de kleurkeuze houden wij uiteraard ook rekening met andere factoren, zoals weersinvloeden. Is de kleur die u wenst geschikt in verband met het aantal zonuren? Staat er veel regen op het schilderwerk? Allemaal factoren die meespelen tijdens de kleurkeuze en bepalend zijn voor het onderhoud van uw woning.

Advies in behangkeuze

De keuze voor behang is één van de moeilijkste als het gaat om de inrichting van uw woning. Welke uitstraling heeft uw voorkeur? Opvallend, modern of authentiek? Aan de hand van onze collectieboeken krijgt u overzicht in de mogelijkheden omtrent kleur- en patroonkeuze. Uiteraard ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuze. Zo weten wij uit ervaring welk effect een bepaalde kleur of bepaald patroon heeft op de sfeer in uw woning.

Advies voor optimaal onderhoud

Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van het schilderwerk. Wij werken daarom uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Echter is het onderhoud van het schilderwerk van essentieel belang om de levensduur te verlengen.

Wij adviseren u over het gewenste onderhoud, zodat u een optimaal resultaat behaalt. Hierbij geven wij u ook tips hoe u zelf bij kunt dragen aan het onderhoud van het schilderwerk.

Heeft u behoefte aan advies omtrent de kleur- en materiaalkeuze? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Schilder Vector