Behang & Wandafwerking

Uw huis is dé plek waar u zich thuis voelt, toch? De afwerking van de wanden is cruciaal om de gewenste sfeer in huis te brengen. A. Boon Schildersbedrijf begrijpt dat. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en dat de woning het behang én de sfeer krijgt die bij u past.

Behang en wandafwerking, de sfeermaker

Herkent u de uitdrukking ‘de muren op je af komen’? Dit geeft aan hoe belangrijk het is dat u zich thuis voelt in uw woning en dat de woning de juiste sfeer oproept. De afwerking van de wanden is hierbij van groot belang. Ongeacht de techniek geven de wanden uw woning een bepaald karakter.

Verschillende manieren van wandafwerking

A. Boon Schildersbedrijf is gespecialiseerd in diverse technieken van wandafwerking en behang. Een veel gekozen techniek is het sausen van de wanden in diverse kleuren. Hiermee brengt u kleur in uw woning en kunt u de woning onder andere een lichter, sfeervoller of authentieker karakter geven.

Naast sausen zijn er nog vele andere opties om uw wanden af te werken. Behang is één van de bekendste manieren van wandafwerking. Het grote voordeel is dat u hierbij een ruimere keuze heeft in diverse patronen, kleuren en soorten. Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten behang, zoals patroonbehang, fotobehang en glasweefselbehang. Neem snel een kijkje in onze collectieboeken en ontdek welk behang het beste bij u past!

Kwaliteit voorop!

Uiteraard streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zien de voorbereiding van de wanden dan ook niet als last, maar als kans om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Voordat wij beginnen met sausen of behangen, inspecteren wij eerst de wanden op beschadigingen en vochtdoorslag. Indien nodig, worden deze problemen verholpen met het juiste materiaal, zodat er een degelijke ondergrond ontstaat. Dit is van cruciaal belang om de levensduur van het behang- en sauswerk te verhogen.

Wilt u een sfeervolle woning? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Schilder Vector