Over ons

Wie A. Boon Schildersbedrijf zegt, zegt Ab Boon. Na ruim 10 jaar in loondienst bij diverse schildersbedrijven, maakte Ab de sprong naar het ondernemerschap. Niet zomaar een sprong, maar met een duidelijk doel voor ogen.

Persoonlijk contact

Tijdens zijn werk in loondienst signaleerde Ab een grote behoefte aan persoonlijk contact en aandacht bij zijn klanten. Om klanten in deze behoefte te voorzien en elke klant voldoende aandacht te kunnen geven, koos Ab ervoor om in 1996 zijn eigen schildersbedrijf op te richten.

Een goede keuze, zo blijkt. Dit jaar viert A. Boon Schildersbedrijf haar 20-jarig jubileum. Ab bouwde sinds 1996 hard aan zijn eigen schildersbedrijf en is inmiddels een begrip in Lunteren en omstreken. In 20 jaar is er veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven.

A. Boon Schildersbedrijf heeft persoonlijk contact nog steeds voorop staan. Wij informeren en adviseren onze klanten altijd zo uitgebreid mogelijk.

De eerste bus van A. Boon Schildersbedrijf.

A. Boon Schildersbedrijf blijft kleinschalig

Inmiddels bestaat A. Boon Schildersbedrijf uit twee ervaren meesterschilders: Ab en Dirk. Om persoonlijk contact te garanderen, hebben wij ervoor gekozen om een kleinschalig schildersbedrijf te blijven. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Ab en Dirk staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of gewoon gezellig een praatje wilt maken.

Kwaliteit en vakmanschap

Uiteraard hebben wij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen dat nieuw schilderwerk of behang voor u een kostbare investering is. Wij streven daarom altijd naar een zo lang mogelijke levensduur van de materialen en het geleverde werk. Kwaliteit en vakmanschap zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Niet voor niets zijn wij na 20 jaar nog steeds werkzaam bij klanten van het eerste uur.

Aanpassen aan de klant

Werkzaamheden aan of in uw huis geven overlast. Wij begrijpen dat als geen ander. Ab en Dirk streven er altijd naar om de overlast te minimaliseren. Dit doen wij door goede afspraken te maken met onze klanten, weersinvloeden in de gaten te houden en na werktijd onze spullen netjes op te ruimen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kwaliteiten van Ab en Dirk? Neem dan contact met ons op!

Schilder Vector