A. Boon Schildersbedrijf viert 20-jarig jubileum!

De eerste bus van A. Boon Schildersbedrijf.

A. Boon Schildersbedrijf viert 20-jarig jubileum!

Ab
Ons bedrijf

Vandaag (2 september) is het zover: A. Boon Schildersbedrijf viert het 20-jarig jubileum! Een mooie mijlpaal die wij niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan.

Na ruim 10 jaar in loondienst bij diverse schildersbedrijven, maakte Ab op 2 september 1996 de sprong naar het ondernemerschap. Nu, 20 jaar later, mogen we gerust stellen dat dit een goede keuze is geweest. A. Boon Schildersbedrijf is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Lunteren en omstreken met een trouwe klantenkring.

Sinds de start van het bedrijf is er veel veranderd. Ondanks alle veranderingen is één ding hetzelfde gebleven. A. Boon Schildersbedrijf heeft persoonlijk contact nog steeds hoog in het vaandel staan. Ab en Dirk staan altijd klaar om u advies te geven en maken graag tijd voor een gezellig praatje.

Jubileum, tijd voor actie

Het jubileum vieren wij natuurlijk niet alleen. Om het 20-jarig bestaan van A. Boon Schildersbedrijf te vieren, krijgen alle klanten tijdelijk 20% korting op het schilderwerk. Wilt u aanspraak maken op de korting? Neem dan snel een kijkje op onze actiepagina!

Schilder Vector