Schilderwerk

Samen met uw familie en vrienden is uw huis het meest waardevolle bezit voor u. U bent trots op uw woning! Het is dan ook logisch dat u het schilderwerk van de woning zo goed mogelijk wilt onderhouden. A. Boon Schildersbedrijf zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand er altijd strak en verzorgd uitziet!

Schilderwerk, de eye-catcher van uw huis!

A. Boon Schildersbedrijf is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis is bepalend voor zowel de uitstraling als de sfeer van uw woning. Houdt u van pasteltinten of kiest u liever voor opvallende kleuren? Onze schilders adviseren u over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw woning er verzorgd uitziet.

Kwaliteit, de basis voor goed schilderwerk

Wij begrijpen dat het laten schilderen van uw woning een kostbare investering is. Wij streven daarom altijd naar een zo lang mogelijke levensduur van de materialen en het geleverde werk.

Om de levensduur te optimaliseren, werken wij volgens een vast stramien. Schilderen betekent voor ons niet alleen het aanbrengen van een likje verf. Een goede voorbereiding is essentieel voor het behalen van kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

In de eerste plaats wassen wij al het houtwerk grondig af, zodat eventuele beschadigen aan het houtwerk zichtbaar worden. Deze beschadigingen, bijvoorbeeld kale plekken of houtrot, repareren wij door middel van diverse technieken en met materialen van hoge kwaliteit. Vervolgens starten wij met het schuren, gronden, schilderen en aflakken.

Onze manier van werken zorgt ervoor dat uw schilderwerk weinig onderhoud nodig heeft en de lange levensduur heeft een duurzaam effect op uw woning. Hierdoor heeft u jaren plezier van uw schilderwerk.

Boonstoppel

Wij werken uitsluitend met materialen en verf van de hoogste kwaliteit. Boonstoppel is hierbij ons hoofdmerk. Uiteraard zijn onze klanten vrij in het kiezen van merken, waardoor wij ook ruime ervaring hebben met onder andere Sikkens en Sigma. Echter kunnen wij alleen garantie geven op de verf van Boonstoppel.

Wilt u dat uw woning er strak en verzorgd uitziet? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Schilder Vector